top of page

Apie Mus

Su draugais jau kurį laiką stebimės, kiek daug klausimų galvoje gali kelti maistas. Ką čia greitai pasigaminti? Ar tikrai turiu valgyti sveikai? O gal užkąsti kažką greito? Rinktis pigesnius produktus, ar pasilepinti kuom nors brangesniu? Pusryčiauti, ar palaukti pietų? Ar ne per mažai čia įsidėjau koldūnų?

 

Jei tau žinomi bent 4 klausimai iš 6, malonu susipažinti, mano vardas Artūras ir dabar jau jaučiu, kad sutarsim.

pexels-cottonbro-studio-4252146.jpg

Mūsų istorija

logo white.png

Maisto gamyba prasidėjo tiesiog mūsų namų virtuvėje, kuomet mama ir močiutė ruošdavo savo vyrų laukiamas vakarienes. Mes - vyrai, pasirodo, lepinami buvom “avansu”.  Teisingai ir nuosekliai motyvuojami mamos, pastatą, kurį dabar vadiname Artifood maisto namais, savo pačių rankomis pastatėme tėtis, brolis ir aš. Būtent čia ruošiame kiekvieną iš asortimente matomų gaminių, naudojant tik tuos ingredientus, kuriuos savo virtuvėje gali rasti ir tu.. Lėtai ir dėmesingai gaminame sunkiau nei įprastai paruošiamus patiekalus, tuomet juos greitai užšaldome ir pristatome po truputį vis augančiam klientų ratui.

​ Čia pagalvojau, ironiška, kad norėdamas mažiau galvoti apie maistą, įsivėliau į kažką, kur turėjau savo rankomis pastatyti pastatą, vėliau jame įrengti preciziškus švaros standartus atitinkančią virtuvę, kurioje dienos eigoje užminkyti kelias dešimtis kilogramų tešlos ir galų gale sulipdyti kokį lengvą tūkstantį koldūnų… Nors viduje ir turiu norą teigti, jog mūsų gaminami patiekalai yra ženkliai geresni už esančius rinkoje…būtų sunku pasakyti kodėl. Jie tiesiog tokie, kokius gamino tavo mama ir močiutė, o dabar Artifood namuose gaminame mes. Maistas, arčiau visiško patogumo ir arčiau tikrojo savęs. Artifood.

Partneriai

partners.png
partners.png
bottom of page